• Nadat de wedstrijd eind vorig jaar 2x was afgelast en dit jaar 1x was uitgesteld vanwege het trainingskamp van Sparta vond de wedstrijd dinsdagavond eindelijk plaats. Al snel bleek dat Sparta met lange ballen de voorwaartsen aan het werk probeerde te zetten en kreeg het wat mogelijkheden. Toen Berkel dit door had kreeg Berkel met leuk combinatievoetbal een klein overwicht. Demi werd 2x voor de keepster van Sparta gezet en scoorde ook 1x maar werd (ten onrechte) afgevlagd voor buitenspel. Dus kwam er een 0-0 ruststand op het scorebord.

In de 2e helft werd er van Berkel-zijde wat feller gespeeld en kreeg het wat mogelijkheden. Tara schoot vlak na rust vanaf de achterlijn de bal op de lat. Toch was het Sparta dat op 1-0 kwam. Door balverlies op het middenveld kon hun linkerspits aangespeeld worden, die beheerst scoorde in de verste hoek. Berkel liet zich niet uit het veld slaan en kwam na een mooie aanval via Linda en Joëlle op 1-1. Anouk was er als de kippen bij om de voorzet beheerst af te ronden. Helaas moest keepster Laura 20 minuten voor tijd het veld geblesseerd verlaten. Na wat overleg werd Lieke de keepster. Sparta viel stormachtig aan maar de beste kansen waren voor Berkel. Helaas gingen 2 kopballen van Liza net naast en over. Vlak voor tijd sloeg het noodlot toch toe. En zondagsschot (en dat op dinsdagavond) was Lieke te machtig en zo kwam de 2-1 eindstand op het scorebord.

Al met al een zure nederlaag voor Berkel, dat zeker meer verdiende. Maar zoals vaker: Sport is niet altijd eerlijk.