• Lid worden van CVV Berkel

  Lid worden bij CVV Berkel

  Lid worden?

  1. Vul het aanmeldingsformulier in via de button onderaan de pagina.
  2. Als alles goed is ingevuld, krijg je een bevestigingsmail. Bij het aanmelden van jeugd tot 16 jaar, volgt nog een controle bericht met het verzoek de aanmelding te bevestigen.
  3. Bij aanmelding word je eerst aspirant lid. Er kunnen dan maximaal 2 proeftrainingen plaatsvinden. De trainer bepaalt het niveau en of er plek is in het betreffende team.
  4. Daarna kan het lidmaatschap definitief worden gemaakt en ontvang je een welkomstmail.

  Let op: tijdens de vakantieperiode kan het een aantal weken duren voordat u reactie krijgt.

  Leeftijdscategorieën (conform de nieuwe indeling KNVB) 
  JO19 = Junioren onder 19 jaar 
  JO17 = Junioren onder 17 jaar
  JO15 = Junioren onder 15 jaar
  JO13 = Pupillen onder 13 jaar
  JO11 = Pupillen onder 11 jaar
  JO10 = Pupillen onder 10 jaar
  JO9   = Pupillen onder 9 jaar
  JO8   = Pupillen onder 8 jaar (voorheen 1e jaars-F)
  JO7   = Mini-Pupillen onder 7 (voorheen Mini-F)

  In dit document van de KNVB staat een overzicht in welke leeftijdsklasse er wordt gespeeld als je in een bepaald jaar geboren bent.

  Contributie seizoen 2012/2023
  Pupillen Onder 7 (Mini-F) € 140,-
    Onder 8 en 9 (F) € 168,-
    Onder 10 en 11 (E) € 189,-
    Onder 13 (D) € 203,-
  Junioren Onder 15 (C) € 216,-
    Onder 17 (B) € 230,-
    Onder 19 (A) € 240,-
  Senioren veld € 277,-
    zaal € 200,-
    zaal en veld € 338,-
  donateur   € 92,-
  rustend lid   € 51,-
  inschrijfgeld   € 12,50

   

  Kleding bijdrage
  De contributie is inclusief kleding bijdrage.

  Incasso
  Deze contributiebedragen zijn gebaseerd op afgifte van een machtiging voor het automatisch incasseren. Zonder deze machtiging is de contributie 10 euro hoger.

  JO7, JO8 en JO9 (voorheen F-pupillen)
  Kinderen van 5 tot en met 8 jaar zijn na het invullen én mailen van het aanmeldingsformulier (onderaan deze pagina) van harte welkom om op woensdagmiddag om 17.00 uur te komen proeftrainen. 

  Bij Berkel spelen de meisjes en jongens in de F- leeftijd in één team, na de F-leeftijd is er een keuze mogelijkheid om bij jongens of meisjes te voetballen. Ook als het de bedoeling is om al wel te trainen maar op dit moment nog geen wedstrijden te spelen, (bv ivm zwemles op zaterdagochtend), dan kunt u uw kind gewoon lid maken. Ivm de indelingen van de teams is het handig reeds vóór de zomervakantie uw kind op te geven. Na de vakantie kan uw kind misschien pas voetballen als er weer een nieuw team is gemaakt en kan worden ingeschreven bij de KNVB competitie.

  JO10 en 11 (voorheen E-Pupillen)
  Kinderen van 9 en 10 jaar zijn na het invullen en mailen van het aanmeldingsformulier (onderaan deze pagina) op dinsdag of donderdag welkom om vanaf 17.30 uur mee te trainen.

  Voor de allerkleinste: JO7 (voorheen Mini-F)
  Kinderen van 5 jaar kunnen zich al opgeven voor voetbal. Zij trainen op woensdag van 17.00 tot 18.00 uur en spelen elke zaterdag onderling 4 tegen 4 wedstrijdjes op het hoofdveld van ons eigen sportpark Het Hoge Land. Zo leren de kinderen die vaak nog te klein zijn voor de gewone competitie, spelenderwijs de eerste stappen in hun voetbalcarrière. Er zijn voor deze groep wel wat aangepaste regels ten opzichte van andere leeftijdsgroepen. Zo spelen de jongens/meisjes op een kleiner veld en is het doel kleiner.

  De training begint vaak met oefeningen, gericht op de balvaardigheid. Daarna worden er partijspelen / voetbalgerelateerde spellen gespeeld.

  Kinderen in de Mini-F leeftijd zijn van harte welkom om op woensdagmiddag van 17.00 tot 18:00 uur een keertje mee te komen trainen.


  Vrijwilligers | Bij CVV doet iedereen mee
  Wie lid wordt van CVV Berkel, wordt dat niet alleen om te voetballen. Ook buiten het veld is er een belangrijke rol voor jou of je ouders weggelegd. Door te kijken naar wat je leuk vindt om te doen en naar waar je goed in bent, vinden we samen altijd een rol of taak die bij jou past én onze vereniging sterker maakt. Vanzelfsprekend vrijwillig noemen we dit binnen onze vereniging. Onze vereniging, die dus ook de jouwe kan worden. Heel simpel, door je aan te melden als voetballer en vrijwilliger. We hopen erop, zodat we samen met jou de club nog leuker en sterker kunnen maken. Op deze website vind je informatie over vrijwilligerswerk binnen CVV Berkel.

 • Snel naar

  Het aanmeldingsformulier staat onderaan deze pagina

  Normen en waarden

  Privacy

  Vrijwilligersbeleid

 • Aanmelden