• Opzeggen - overschrijven - pauze inlassen

  Opzeggen, overschrijven, blessures, zieke, (buitenlandse) stages, verhuizing, ander telefoonnummer/e-mail? Geef het tijdig aan ons door!

  Opzeggen

  Je kunt je lidmaatschap stoppen per 30 juni.  Hou hierbij wel rekening met een opzeggingstermijn van twee weken. Je stopt je lidmaatschap door een e-mail te sturen naar de ledenadministratie (ledenadministratie@cvvberkel.nl). Wil je tijdens het seizoen je lidmaatschap stoppen? Dan moet je wel de contributie voor het hele seizoen betalen, je krijgt dus geen (deel van jouw) contributie terugbetaald.

  Vrijstelling van contributie
  Leden kunnen aan het Bestuur vragen om (gedeeltelijk) vrijgesteld te worden van contributie door een e-mail te sturen aan secretaris@cvvberkel.nl. Voor vrijstelling is een bijzondere reden nodig. Het Bestuur beslist binnen één maand en deze beslissing is meteen definitief. Dit houdt in dat over deze beslissing geen discussie mogelijk is.

  Overschrijven
  Wil je bij CVV Berkel komen spelen en speel je momenteel nog bij een andere vereniging of speel je nu bij CVV Berkel maar wil je naar een andere vereniging? Dan moet er een overschrijving geregeld worden. Neem contact op met de ledenadministratie.(ledenadministratie@cvvberkel.nl).

  Overschrijvingen kunnen geregeld worden vanaf 1 mei t/m 14 juni.


  Blessures & (buitenlandse) stage?
  Kun je vanwege een (langdurige) blessures of om andere redenen (bv stage in buitenland) voor langere tijd niet voetballen? Neem dan contact op met de ledenadministratie.

  Verhuizing
  Geef bij verhuizingen zo snel mogelijk een adreswijziging door aan de ledenadministratie (ledenadministratie@cvvberkel.nl). Wilt u ook wijzigingen in telefoonnummer of emailadres graag aan ons doorgeven?

 • Wijziging doorgeven

  E-mail de ledenadministratie: ledenadministratie@cvvberkel.nl